Leeds Loves Food, Bart Loves Leeds

LEEDS, VK – Dit weekend gaat voor de tweede maal het 'Leeds Loves Food' festival van start, een vierdaags evenement dat deze culinaire stad in de kijker moet plaatsen. TV-koks tonen er hun kunsten op straat en laten de massa achteraf gratis meegenieten van hun lekkere creaties. Restaurants en cafe's laten je proeven van speciale festival menus en je kan her en der aan een heleboel toffe en leerrijke workshops deelnemen.

Leeds in het Graafschap West Yorkshire heeft bij ons natuurlijk niet de grote bekendheid zoals London, Birmingham of Machester, maar ze is zeker wel een bezoekje waard. Deze voormalige industriestad stond in de 14de eeuw bekend om de komst van de Vlaamse wevers. De wolindustrie was in die tijd big business in Leeds, maar op heden is daar nog weinig van te merken. Het is een stad met een compacte en vooral gezellige stadskern waar zowel shopaholics als echte bourgondiers hun hartje kunnen ophalen.

Vanuit Brussel kan je rechtstreeks vliegen naar de internationale luchthaven die Leeds deelt met Bradford. Ook je verblijf in London uitbreiden met een trip naar Leeds in perfect mogelijk. De trein verbind de twee steden in iets meer dan twee uur.

met dank aan:
Marketing Leeds – www.marketingleeds.com
BMI Regional airlines – www.flybmi.com
City Inn Hotel Leeds – www.cityinn.com

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!