Ping-Pong Sexshow @ Bangkok

Bangkok is max! Gisterenavond zijn we een stapje in de wereld gaan zetten. Dat stapje begon met een heuse sexshow. We vroeger aan de taxichauffeur om ons ergens te droppen bij iets 'Cabaretachtig' of travestietenshow. Om eens gezien te hebben ... ge verstaat da wel!
Na middernacht zetten hij ons ergens af, naast een doodlopende donker steegje waar wat licht uit een oud vervallen gebouw scheen. 'Sexshow,sexshow' was het enige wat er tijdens de taxitocht uit de brave man zijne mond kwam. Geen mens te zien aan de inkom van het gebouw. Beetje verder kwam er een dame ons halen en vertelde dat de show 600 bath per persoon zou kosten, inkom voor gans de avond een een drankje. Bwa 600 bath, ong 12 euro das nu niet het grote geld natuurlijk. We werden via enkele lange trappen helemaal naar boven gebracht. Amai, en blij dat ik was toen de deur openging en er zeker 100 man in de club zat. Allemaal toeristen en geile venten natuurlijk, maar de show was goed. Pluimem kwamen er niet bij te pas, maar attributen genoeg ... pingpong balletjes, sigaren (het verdere scenario bedenk je zelf maar).

Na een anderhalf uurtje hielden we het voor bekeken en gingen we opnieuw naar beneden, waar tot onze grote verbazig de taxichauffeur ons zat op te wachten. Prive taxi voor de avond zeg maar. 250 bath (5,5 euro) voor een ganse avond vervoer zeg nu zelf, ... En dan nog even vertellen dat van de hotel naar het centrum toch snel een half uurtje rijden was.

Van de show gingen we naar de Rosse Buurt van Bangkok, Pat Pong. Wereldberoemd en berucht! En inderdaad. Je komt aan in een wirwar van (lange) straten met eindeloos veel (gogo) bars en hoeren links, rechts, voor en achter je ... De ochtend kwam er snel aan ...

Ons voornemen om vroeg op te staan er te ontbijten ging niet door ... Geslapen tot 12u30! Daarna gingen we een beetje sight seeing doen, wat rondwandelen in de stad en fotootjes trekken van wat tempels en prachtige beelden, alvorens we met de tuk tuk richting MBK werden gebracht. Een winkel met, ... euhm alles ... Inno in Antwerpen maal 20x, om opnieuw te eindigen in de Kosan Road een gezellige winkelwandel straat op 100 meter van het hotel.

We besluiten om deze avond niks te doen, vroeg gaan slapen. Maar niet voor we opnieuw een uurtje Thaise massage hebben gehad, heeeerlijk.

Morgen vertrekken we richting Pattaya waar we waarschijnlijk een weekje zullen blijven ...

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!